Με το ενα ποδι στα playoff η ιίλαν

Εύκολο βράδυ είχε η Μίλαν στην Ρουμανία, όπου με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ροντρίγκες κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της αδύναμης Ουνιβερσιδάδ Κραϊόβα για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα.

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, η Μίλαν πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα playoff του Europa League. Οι ροσονέρι κέρδισαν με 0-1 τη ρουμανική Κραϊόβα και είναι πλέον αρκετά κοντά στην επόμενη φάση. Το πρώτο επίσημο γκολ της νέας σεζόν πέτυχε για την ομάδα του Μοντέλα το νέο μεταγραφικό απόκτημα Ρικάρντο Ροντρίγκεζ με φάουλ.


Το ματς

Ο Βιτσένζο Μοντέλα αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής κάποιους σημαντικούς παίκτες, όπως οι Μπονούτσι και Μπίλια. Επίσης εκτός ήταν οι τραυματίες Σούσο, Μπάκα και Ρομανιόλι. Έτσι, θέση στην βασική εντεκάδα πήραν οι Μπορίνι, Κουτρόνε και Αμπάτε. Η Μίλαν έδειξε από το πρώτο ημίχρονο τις διαθέσεις της έχοντας την κατοχή και τις περισσότερες φάσεις στο ματς. Η πίεση των Μιλανέζων έφερε τελικά το γκολ το οποίο πέτυχε ο ο Ρικάρντο Ροντρίγκεζ στο 44'. Ο Ελβετός εκτέλεσε ένα φάουλ από πλάγια θέση και εκμεταλλευόμενος την κακή αντίδραση του τερματοφύλακα, σκόραρε το γκολ το οποίο έκρινε το ματς. Στη συνέχεια του αγώνα, η ιταλική ομάδα άφησε χώρους στους Ρουμάνους οι οποίοι λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν στο δεύτερο ημίχρονο. Τελικά, η Μίλαν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και κρατάει στα χέρια της την υπόθεση πρόκριση, η οποία θα κριθεί σε μια βδομάδα από τώρα στο Σαν Σίρο.

Η Εντεκάδα των Ροσονέρι: Ντοναρούμα, Αμπάτε (Κόντι 77'), Ζαπάτα, Μουσάτσιο, Ροντρίγκεζ, Κεσίε, Μοντολίβο, Μποναβεντούρα, Μπορίνι (Αντονέλι 81'), Νιάνγκ, Κουτρόνε (Αντρέ Σίλβα 66')


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις