Ρόμα (2): Έφτασε κοντά

Αποτέλεσμα εικόνας για Totti 2017Στην τελευταία χρονιά του "Καπιτάνο" Φραντσέσκο Τόττι με τη φανέλα της ομάδας, η Ρόμα κόντραρε τη Γιουβέντους στα ίσα, ωστόσο δεν κατάφερε να σπάσει την πρωτοκαθεδρία της Μεγάλης Κυρίας τελικά.


Σε μία σεζόν γεμάτη προκλήσεις, η Ρόμα του Λουτσιάνο Σπαλέττι κατάφερε να ανταποκριθεί σε μεγάλο βαθμό. Αν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έφτασε μόνο μέχρι τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που φαντάζει ελάχιστο για τα στάνταρ των Ρωμαίων, στο Καμπιονάτο τερμάτισε δεύτερη, προσπαθώντας να ρίξει τη Γιούβε από τον θρόνο της μέχρι τέλους. Η προσπάθειά της αξιόλογη, αλλά δυστυχώς για αυτή μη καρποφόρα. Παρόλα αυτά, απέδειξε ότι αξίζει να συγκαταλέγεται στους μεγάλους του ιταλικού ποδοσφαίρου και από του χρόνου θα δείξει αν όσες αλλαγές έγιναν θα είναι προς το καλύτερο.


Παίκτες-κλειδιά
Αποτέλεσμα εικόνας για Dzeko 2017
Ο Έντιν Τζέκο με 29 γκολ ήταν ο κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος, άρα το λιγότερο που του αξίζει είναι μια αναφορά στο ταπεινό αυτό αφιέρωμα κάποιας ελληνικής σελίδας. Εκτός απ' αυτόν, όμως, εξαίρετος αποδείχτηκε και ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Γρήγορος, με καλό χειρισμό της μπάλας, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, μοίρασε 11 ασίστ και σκόραρε 15 φορές στη φετινή Σέριε Α!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις