Σαμπντόρια (10): Σαμπ στη μέση

Αποτέλεσμα εικόνας για Sampdoria 2017Η Σαμπντόρια έκανε αξιόλογη προσπάθεια αυτή τη σεζόν, αλλά ορισμένα άσχημα αποτελέσματα την έκαναν να τα παρατήσει και να μην επιχειρήσει να υπερβεί τη μέση του βαθμολογικού πίνακα.


Με τη Σαμπ προσωπικά ασχολήθηκα κατά τη διάρκεια της σεζόν πιο πολύ από άλλους συλλόγους αυτού του μεγέθους, και μπορώ να πω ότι δεν ήταν καθόλου άσχημη σαν ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε ένα πρόβλημα στο σκοράρισμα, μέχρι που βρέθηκε ένας παίκτης που έκανε τη διαφορά σε αυτό τον τομέα και τον οποίο θα δούμε σε λίγο. Ακόμη, οι ήττες από Λάτσιο (7 - 3) και από Νάπολι (2 - 4) στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος μαρτυρούν ότι η ομάδα της Γένοβας είχε εγκαταλείψει στην ουσία κάθε προσπάθεια, όχι αδίκως βέβαια γιατί ούτως ή άλλως θα τερμάτιζε στη συγκεκριμένη θέση.


Παίκτες-κλειδιά
Σχετική εικόνα
Δίχως καμία αμφιβολία, η φετινή αποκάλυψη για τη Σαμπ και για το Καμπιονάτο γενικότερα ήταν ο Πάτρικ Σικ. Από το Πάσχα και μετά που ο προπονητής του τον εμπιστεύτηκε περισσότερο, πήρε τις ευκαιρίες του και πέτυχε 11 γκολ σε ελάχιστα ματς. Επίσης, ο Λούκας Τορέιρα ήταν αρκετά καλός για τη Σαμπντόρια, αφού ως κόφτης έκανε καλές εμφανίσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις