Γιουβέντους (1): Γιουβέντους φτάνει, δεν είναι πια αστείο..

Αποτέλεσμα εικόνας για Juventus 2017Για ακόμα μια χρονιά η υπερδύναμη του ιταλικού ποδοσφαίρου Γιούβεντους, έκανε το νταμπλ χωρίς όμως να καταφέρει το κάτι παραπάνω, την κατάκτηση του Champions League στην οποία έφτασε πολύ κοντά.


Έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Τρίτο συνεχόμενο κύπελλο. Η Γιουβέντους δεν έχει αντίπαλο τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία και αυτό φάνηκε και φέτος. Δεν απειλήθηκε σε σχεδόν κανένα σημείο της Serie A από τις Ρόμα και Νάπολι, ενώ κατέκτησε με σχετική άνεση και το Coppa Italia. Και όμως η σεζόν δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωτικά θετική, καθώς εκτός από το χαμένο Super Cup οι Μπιανκονέρι έφτασαν πολύ κοντά στην κατάκτηση του Champions League. Για άλλη μια φορά όμως έφτασαν στην πηγή, όμως δεν ήπιαν νερό. Το κάτι παραπάνω δεν ήρθε ούτε φέτος για την ομάδα του Αλέγκρι, αν και η φετινή σεζόν όπως και οι προηγούμενες άλλωστε φαντάζει ικανοποιητική. 91 πόντοι στο πρωτάθλημα (είχε την καλύτερη άμυνα) και άνετη νίκη στον τελικό κυπέλλου κόντρα στην Λάτσιο (2-0). Η Γιουβέντους είναι τη τελευταία εξαετία μια σοβαρή ομάδα που δύσκολα θα πέσει από τον θρόνο της τα επόμενα χρόνια.



Παίκτες-κλειδιά
Αποτέλεσμα εικόνας για Juventus 2017
Άλβες, Μπουφόν, Ντιμπάλα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Μάντζουκιτς. Τόσοι πολλοί αστέρες μαζεμένη σε μία ομάδα. Όλοι οι παίκτες της 'Μεγάλης Κυρίας' έλαμψαν και φέτος όμως κάποιοι ήταν πραγματικά εντυπωσιακοί. Ο Ιγκουαϊν ξελάσπωσε αρκετές φορές την ομάδα του πετυχαίνοντας 24 γκολ, ενώ οι Σάντρο και Πιάνιτς ήταν συνεπής και με το παραπάνω στον ρόλο τους στην ομάδα. Δύσκολο να ξεχωρίσεις τους καλύτερους της φετινής Γιουβέντους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις