Λάτσιο (5): "Είμαστε εδώ"

Αποτέλεσμα εικόνας για Lazio 2017Αν και κατά γενική ομολογία αρκετοί περίμεναν ότι η φετινή Λάτσιο θα αποτύγχανε ακόμα και να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο, το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι έκανε μία πολύ αξιόλογη σεζόν, φτάνοντας στον τελικό του κυπέλλου και στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας εν τέλει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ της περιόδου 2017-18.


Η Λάτσιο, μια μεγάλη ομάδα της Ιταλίας, μας έχει συνηθίσει να είναι παρούσα στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Παλαιότερα στη διοργάνωση των αστέρων, το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ προσφάτως κυρίως στο Γιουρόπα. Παρόλα αυτά, το 2016 η Λάτσιο τερμάτισε 8η στο πρωτάθλημα, ολοκληρώνοντας άσχημα τη σεζόν αυτή. Πολλοί θα περίμεναν ότι αυτό κάτι θα σήμαινε και για τη φετινή περίοδο, και ότι η Λάτσιο θα έχανε σιγά σιγά τη δυναμική της. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον Σιμόνε Ιντζάγκι, ο οποίος έκανε καλή δουλειά στο τιμόνι των Αετών της Ρώμης και την έστειλε στον τελικό του Τιμ Καπ με την πρωταθλήτρια Γιούβε και στην πέμπτη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αν και στην αρχή της σεζόν δε φαινόταν πολλά υποσχόμενη, η Λάτσιο ανέτρεψε τα όποια αρνητικά αποτελέσματα και έφτασε σε μια καλή θέση.


Παίκτες-κλειδιά
Αποτέλεσμα εικόνας για Immobile 2017
Παίκτες - κλειδιά:

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε ήταν ένας από τους παίκτες - κλειδιά των λατσιάλι, αποδεικνύοντας πως η Σέριε Α είναι το πρωτάθλημά του. 23 γκολ και 3 ασίστ δεν τα λες και άσχημα στατιστικά εξάλλου. Επίσης, ο Μπαλντέ Κεϊτά ήταν η αποκάλυψη της ομάδας για φέτος, καθώς ενώ βρισκόταν στο ρόστερ εδώ και λίγα χρόνια, μόλις φέτος έκανε τη διαφορά, πετυχαίνοντας 16 γκολ και 3 ασίστ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις