Ουντινέζε (13): Σε ρηχά νερά

Αποτέλεσμα εικόνας για Udinese 2017Η Ουντινέζε, μια ομάδα που έχει αγωνιστεί μέχρι και στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν για ακόμα μία χρονιά κάτω του μετρίου, γνωρίζοντας μάλιστα και ορισμένες ταπεινωτικές ήττες.


Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Ουντινέζε δεν έχει τερματίσει πιο πάνω από τη 13η θέση. Και ναι, αυτό είναι αξιοπερίεργο, έως και ανεπίτρεπτο, για μία ομάδα που έχει βρεθεί στα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τη φανέλα της οποίας έχουν φορέσει παίκτες όπως ο μεγάλος Βραζιλιάνος Ζίκο, ο Αλέξις Σάντσεζ και ο παίκτης - σύμβολο της ομάδας, Αντόνιο Ντι Νατάλε. Πολλά πράγματα για τη φετινή σεζόν δεν μπορούν να ειπωθούν, εκτός από το ότι η ομάδα του Ούντινε γνώρισε κατά τις τελευταίες αγωνιστικές τρεις ευρείες ήττες, ακόμα και από την Μπολόνια. Πέραν αυτού, η περίοδος 2016-17 δεν είχε κάτι το οποίο οι άνθρωποι της ομάδες θα έπρεπε ή θα ήθελαν να θυμούνται.



Παίκτες-κλειδιά
Αποτέλεσμα εικόνας για silian thereau udinese
Πολύ καλός για την Ουντινέζε ήταν ο Γάλλος Σιλιάν Θερό. Αν και βρίσκεται χρόνια τώρα στο Φρίουλι, φέτος ήταν που πραγματικά έκανε τη διαφορά σε σχέση με τους συμπαίκτες του, αφού τα 12 γκολ του και οι 2 ασίστ που σημείωσε στο πρωτάθλημα είναι μια καλή συγκομιδή. Ο Ροντρίγκο Ντε Πάουλ ήταν ακόμη ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν για την ιταλική ομάδα, αφού σε πολλές κατηγορίες στατιστικών ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του (συν του ότι σκόραρε τέσσερα γκολ και έβαλε μία ασίστ).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις