Τορίνο (9): Θέαμα και ωραία μπάλα

Σχετική εικόναΗ Τορίνο αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της φετινής Serie A και ήταν σίγουρα μια ομάδα που προσέφερε πολύ θέαμα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, η οποία τελείωσε ιδανικά.


Η Τορίνο αποτελεί πλέον μια σταθερή ομάδα της Serie A, που καταφέρνει να στρέφει τα φώτα πάνω της τα τελευταία χρόνια. Μετά την έβδομη θέση πριν 3 χρόνια και την ένατη πριν από 2, η ομάδα του Μιχαϊλοβιτς συνεχίζει να τερματίζει στην πρώτη δεκάδα. Η σεζόν δεν άρχισε καλά για τη Γκρανάτα καθώς στους πρώτους πέντε αγώνες συγκέντρωσε 5 βαθμούς κόντρα σε θεωρητικά εύκολους αντίπαλους (εκτός της Μίλαν). Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή, αφού οι Ταύροι υπέταξαν στην έδρα τους τόσο τη Ρόμα (2-1), όσο και την Φιορεντίνα (3-1). Στο Coppa Italia, η Τορίνο αποκλείστηκε δύσκολα στους 16 από τη Μίλαν, αφού πρώτα είχε αφήσει εκτός τις Βερτσέλι και Πίζα. Τελικά, κατάφερε να τερματίσει στην ένατη θέση έχοντας συγκεντρώσει 53 πόντους. Μάλιστα, θα μπορούσε να συγκεντρώσει περισσότερους αν δεν είχε κάποια σκαμπανεβάσματα και αδυναμίες στην άμυνα της. Επιτέλους, η Serie A απέκτησε και δεύτερη σταθερή ομάδα από το Τορίνο.



Παίκτες-κλειδιά
Αποτέλεσμα εικόνας για Torino FC 2017
Μπελότι και Φάλκε αποτέλεσαν ένα από τα καλύτερα δίδυμα (αν όχι το καλύτερο) της φετινής Serie A. Ο Αντρέα Μπελότι με 26 γκολ και 7 ασίστ ήταν η φετινή αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος, ενώ ο Ιάγκο Φάλκε υπήρξε άξιος συμπαραστάτης του στην επίθεση με 12 γκολ και 8 ασίστ. Καλοί ήταν επίσης και οι Λιάγιτς (10 γκολ) και ο τερματοφύλακας Τζο Χαρτ στο πρώτο μισό της σεζόν. Πολλοί από αυτούς, αν όχι όλοι, θα αποχωρήσουν αυτό το καλοκαίρι.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις