Ίντερ (7): Χαμένη αίγλη

Αποτέλεσμα εικόνας για Inter 2017Η Ίντερ, μετά και τη φετινή της αποτυχία να προκριθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στις οποίες έχει χρόνια να τα πάει καλά, αποδεικνύει ότι η αίγλη της έχει χαθεί και πλέον πρέπει βήμα βήμα να την ανακτήσει.


Σε μία μέτρια χρονιά, κατά την οποία αποκλείστηκε πρόωρα από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και έχασε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, η Ίντερ φάνηκε ότι υστερεί σε ορισμένους τομείς σε σχέση με τους υπόλοιπους μεγάλους. Ναι μεν είχε θετικά στοιχεία τα οποία, αν διατηρήσει, μπορεί να βελτιωθεί, αλλά το ρόστερ της είναι ένα παζλ από το οποίο λείπουν βασικά κομμάτια. Στα ντέρμπι με Μίλαν και Γιουβέντους δεν τα πήγε άσχημα, αφού και όταν έχασε, έχασε οριακά, αλλά σκόρπισε άσκοπα βαθμούς σε αναμετρήσεις με υποδεέστερες βαθμολογικά και ποιοτικά ομάδες.



Παίκτες-κλειδιά
Αποτέλεσμα εικόνας για Inter 2017

Πρώτος πρώτος σε αυτή τη λίστα, ο Μάουρο Ικάρντι, το πυροβόλο των 24 τερμάτων. Ο Αργεντινός έχασε και πολλές μεγάλες ευκαιρίες οι οποίες θα μπορούσαν να είχαν αυξήσει τον αριθμό των γκολ του, ωστόσο παραμένει ένας δεινός σκόρερ. Εκτός αυτού, ο Ζοάο Μιράντα ήταν ίσως ο μόνος αξιόπιστος αμυντικός καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Έσωσε κρίσιμες φάσεις την ώρα που οι συμπαίκτες του από το κέντρο και πίσω δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις