''Γκελα'' με το καλημερα για την Λατσιο, με το δεξι Κιεβο και Σαμπντορια, ισοπαλια σε Renato Dall'Ara και Mapei stadium

Αρκετούς αγώνες περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα της Serie A και πάμε να κάνουμε μια μίνι ανασκόπηση των εναπομεινάντων παιχνιδιών.

Πρεμιέρα με το αριστερό για Λάτσιο
Με στραβομάτημα ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Κυπελλούχος, Λάτσιο, καθώς στην πρεμιέρα τα βρήκε σκούρα κόντρα στην νεοφώτιστη ΣΠΑΛ, η οποία κατάφερε και κέρδισε τον πρώτο βαθμό για την νέα σεζόν. Οι Λατσιάλοι ήταν σαφέστατα ανώτεροι, είχαν την υπεροχή και έφτασαν κοντά στο γκολ με την κεφαλιά του Σάβιτς να σταματάει όμως στο δοκάρι.  Κάτι ανάλογο έγινε και με τους φιλοξενούμενους όταν ο Βιβιάνι έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-1 μόλις στο 8'. Οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία και ''βλέπουν'' πλέον τα επόμενα παιχνίδια.
Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε η Σάμπ
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα, η Σαμπντόρια επιβλήθηκε με 2-1 της Μπενεβέντο. Οι φιλοξενούμενοι άφησαν καλές εντυπώσεις στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης και ευτύχησαν να μπουν μπροστά στο σκορ με τον Τσιτσιρέτι. Οι σαφώς πιο έμπειροι γηπεδούχοι έδειξαν αντίδραση και με γκολ του Κουαλιαρέλα στο 39' και στο 55΄, έκαναν την ανατροπή και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Τεράστιο διπλό για Κιέβο Βερόνα
Σημαντική νίκη στην προσπάθεια της για γρήγορη και άνετη παραμονή στην κατηγορία, πραγματοποίησε η Κιέβο Βερόνα. Οι κιτρινομπλέ είχαν διάθεση και όρεξη και άνοιξαν το σκορ στο 15' με τον Ινγκλέζε. Η Ουντινέζε απάντησε με το Τερό, προτού έρθει στο 54' ο Μπίρσα και γράψει το τελικό 1-2.
Μοιρασιά ανάμεσα σε Μπολόνια και Τορίνο
Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Μπολόνια και Τορίνο, μη καταφέρνοντας να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Το σκορ άνοιξε ο Ντι Φρατζέσκο στο 27' μετά από σέντρα του Βέρντι, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 34' με τον Λιάγιτς. 
''Άνοστο'' παιχνίδι στο Mapei 
Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, Σασουόλο και Τζένοα έμειναν στο 0-0. Η ομάδα της Γένοβας είχε την ευκαιρία του αγώνα, με τον Μπιράσκι να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Γιώργος Κ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις