Άριστα 10!

Η Γιουβέντους είδε και... απόειδε μέχρι να γυρίσει το παιχνίδι κόντρα στην Τζένοα, ωστόσο με πρωταγωνιστή τον Πάολο Ντιμπάλα, έκανε τεράστια ανατροπή στην Γένοβα (2-4) και έφυγε νικήτρια! 
Η νταμπλούχος Ιταλίας, είδε τα φαντάσματα του πρόσφατου παρελθόντος, καθώς μόλις στο 7' οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0! Κάτι ανάλογο είχε γίνει και πέρυσι, όμως η φετινή Γιούβε είχε την απάντηση και γύρισε τα πάντα τούμπα σε ένα απόλυτα χορταστικό παιχνίδι. 

Μόλις στο 1' λεπτό της αναμέτρησης ο Πιάνιτς πέτυχε ένα εντυπωσιακό αυτογκόλ έπειτα από το διώξιμο του Άλεξ Σάντρο. Αφού καλά, καλά δεν είχε συνέλθει από το 1-0, η Τζένοα αποφάσισε να χτυπήσει ξανά. Στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γκαλαμπίνοφ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μετά από μαρκάρισμα του Ρουγκάνι και φάνηκε να ξυπνάει μνήμες...κακές. Η αντίδραση της Γηραιάς Κυρίας φέτος ήταν αυτή που έπρεπε. Ο Ντιμπάλα στο 14' μετά από γύρισμα του Πιάνιτς έγραψε το 2-1 και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ήρθε η ισοφάριση με τον Αργεντινό να χρίζεται ξανά σκόρερ. 

Στο δεύτερο μέρος η Τζένοα φάνηκε κουρασμένη, η Γιουβέντους φόρτσαρε για την ολοκληρωτική ανατροπή, την οποία και πέτυχε στο 63' με ωραία ενέργεια του Κουαδράδο στο 63'. Οι Μπιανκονέρι έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα με τον Ντιμπάλα να πετυχαίνει το χατ τρικ του στο φινάλε του παιχνιδιού. Ενός παιχνιδιού που πέρασε από εκατό κύματα και βρήκε τελική νικήτρια την Γιουβέντους.

Γιώργος Κ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις