Η αναλυση των αντιπαλων της Γιουβεντους

Η χθεσινή κλήρωση έκρυβε δυνατούς αντιπάλους για τις Ιταλικές ομάδες, καθώς Γιουβέντους και Ρόμα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μεγαθήρια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ενώ σαφώς πιο βατός θεωρείται ο όμιλος της Νάπολι. Πάμε να δούμε αναλυτικά τους αντιπάλους της πρωταθλήτρια Ιταλίας.
Μπαρτσελόνα
Σαφώς ο πιο μεγάλος και δυνατός αντίπαλος της γηραιάς κυρίας. Συστάσεις δεν χρειάζονται. ωστόσο η φετινή Μπαρτσελόνα δεν δείχνει να πείθει προς το παρόν, μετά και την αποχώρηση του Νειμάρ. Μπάζει αμυντικά όπως και πέρυσι, ενώ επιθετικά με τον Σουάρεζ να έχει τεθεί εκτός δράσης για έναν μήνα, ο Μέσι μοιάζει απελπιστικά μόνος. Είναι καλή ευκαιρία για την Γιουβέντους  εφόσον εμφανιστεί σοβαρή, να καταλάβει την πρώτη θέση στον συγκεκριμένο όμιλο.
Ολυμπιακός
Οι Ερυθρόλευκοι με την έλευση του Μπέσνικ Χάσι παίζουν ένα πιο επιθετικό και στρωτό ποδόσφαιρο, δίχως μακρινές μπαλιές, με κοντινές πάσες, ενώ ζητάει όχι παραπάνω από δύο κοντρόλ. Αρέσκεται στην αμυντική προσήλωση, όμως στα μέχρι τώρα ματς, δεν έχει καταφέρει η άμυνα του Ολυμπιακού να κρατήσει πολλές φορές το μηδέν παθητικό. Οι παίχτες κλειδιά είναι σίγουρα οι Οφόε, Φορτούνης,  Καρσελά και η μεσαία γραμμή της ομάδας, ενώ φυσικά η ατμόσφαιρα του Καραισκάκης έχει δυναμική. Δύσκολα πάντως η Γιούβε δεν θα περάσει το εμπόδιο του. Εύκολα η δύσκολα.
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο, με παίχτες έμπειρους αλλά και συνάμα ταλαντούχους. Ρουί Πατρίσιο, Καρβάλιο, Κοεντράο, Ντούμπια και Μάρτινς είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα μιας άκρως επικίνδυνης ομάδας. Στα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει οι Πορτογάλοι, σημείωσαν σερί πεντάρες δείχνοντας το ταλέντο τους στην μεσοεπιθετική γραμμή. Επικίνδυνος αντίπαλος, θα πρέπει να δώσει προσοχή η Γιουβέντους.

Γιώργος Κ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις