Φορτσατη στην πρεμιερα η Ναπολι, ευκολα 1-3 την Ελλας Βερονα

Με επίδειξη δύναμης η Νάπολι πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της πάντα...αφιλόξενης Ελλάς Βερόνα και με το τελικό 1-3 ξεκίνησε νικηφόρα τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.
Οι Ναπολιτάνοι παρατάχθηκαν με αλλαγές ενόψει του επαναληπτικού με την Νις για τον θεσμό του Champions League, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν τους εμπόδισε να επικρατήσουν με μεγάλη ευκολία μέσα στον Μπεντεγκόντι. Το σύνολο του Μαουρίτσιο Σάρι είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Λορένζο Ινσίνιε στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης αλλά και στο 19', όμως ο κοντούλης μεσοεπιθετικός της Νάπολι δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Με την Βερόνα να είναι αδύνατον να απειλήσει, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν...τον τρόπο και με αυτογκολ του Σουπράγεν άνοιξαν το σκορ στο 32'΄. Το συγκεκριμένο τέρμα έλυσε τα πόδια των Ναπολιτάνων, έκοψε εκείνα των Βερονέζων και η συνέχεια μετατράπηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Λεπτά αργότερα και δη στο 38', οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα επίθεση, ο Ινσίνιε έσπασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μπάλα στον Μίλικ με τον Πολωνό να τελειώσει ιδανικά την φάση για το 0-2.

Όπως αναμενόταν ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε σχεδόν κατακόρυφα και πάρα το γεγονός πως η βροχή δυνάμωνε, εντούτοις ο Γκουλάμ σκόραρε και τρίτη φορά για την Νάπολι και σφράγισε οριστικά μια άνετη νίκη από το 62'. Στο τελευταίο μισάωρο του παιχνιδιού οι αδύναμοι γηπεδούχοι αναθάρρησαν και κατάφεραν να μειώσουν με πέναλτι που εκτέλεσε ο Πατσίνι στο 82'.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής...

Γιώργος Κ.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις