Με εξαρα στους ομιλους η Μιλαν.

Καταιγιστική παρουσιάστηκε η Μίλαν και με πρωταγωνιστές τους Μοντολίβο και Σίλβα πήρε πανεύκολα τη νίκη κόντρα στην αδύναμη Σκεντίγια.

Οι παίκτες της Μίλαν ήδη σκέφτονται την κλήρωση των ομίλων σε μία βδομάδα, καθώς μετά τη συντριπτική νίκη τους με 6-0 κόντρα στη Σκεντίγια δεν χρειάζεται να κάνουν πολλά στη ρεβάνς των Σκοπίων. Με πρωταγωνιστές τους Αντρέ Σίλβα και Ρικάρντο Μοντολίβο οι ροσονέρι βρίσκονται από τώρα στην επόμενη φάση του UEFA Europa League.


Ο αγώνας ήταν παράσταση για έναν ρόλο από την αρχή του. Το σκορ άνοιξε στο 13' ο Σίλβα, όταν ευνοήθηκε από τις κόντρες και εκτέλεσε στη γωνία για το 1-0. Το δεύτερο γκολ πέτυχε ο πάντα αγαπητός Μοντολίβο, αφού πρώτα μάζεψε το ριμπάουντ από το φάουλ του Σούσο στο 25'. Το 3-0 έγραψε και πάλι ο Αντρέ Σίλβα αφού πέρασε ανάμεσα από δύο αμυντικούς και εκτέλεσε στο 28'. Ο Πορτογάλος ήταν αυτός που έκανε και την ασίστ στο 4-0, το οποίο πέτυχε ο Φάμπιο Μπορίνι προ κενής εστίας. Η Μίλαν δεν σταμάτησε εκεί και στη συνέχεια πέτυχε ακόμα δύο γκολ με τους Αντονέλι και Μοντολίβο να σκοράρουν με δύο ωραία τελειώματα.


Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο οι ροσονέρι καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση από τον πρώτο αγώνα και μετέτρεψαν τον επαναληπτικό των Σκοπίων σε αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα. Στα θετικά η επιστροφή του Μπορίνι στα γκολ, αλλά και η καλή εμφάνιση του ξεχασμένου Μοντολίβο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις