Κλασικη. τυπικη και ορεξατη Γιουβεντους

Ξεκίνημα με το...δεξί έκανε στην έναρξη του Ιταλικού πρωταθλήματος η ομάδα της Γιουβέντους, η οποία έχοντας τρομερή διάθεση καθόλη την διάρκεια του αγώνα - επικράτησε με 3-0 της Κάλιαρι και πήρε το πρώτο τρίποντο για την νέα αγωνιστική περίοδο. Τρομερός ο αιώνιος...έφηβος Μπουφόν με κρεσέντο αποκρούσεων!
Στον πρώτο αγώνα για την σεζόν 2017-2018 η Γηραιά Κυρία παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μπουφόν αλλά και την επιθετική τριάδα, έκαμψε την αντίσταση της Κάλιαρι και ξεκίνησε νικηφόρα. Οι Μπιανκονέρι μπήκαν δυνατά και στο 13' άνοιξαν τον σκορ με ''δράστη'' τον Μάριο Μάτζουκιτς. Ο Κροάτης με όμορφο γυριστό εντός της περιοχής έβαλε μπροστά την ομάδα του. Οι Σαρδηνοί ανέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο, πήραν μέτρα και στο 34' έχασαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Ντιέγκο Φαρίας. Ο Μπουφόν δήλωσε παρόν και αποσόβησε εξαιρετικά τον κίνδυνο. Πέντε λεπτά αργότερα το συγκεκριμένο δίδυμο αποτέλεσε ξανά τους πρωταγωνιστές. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, ο Φαρίας ανέλαβε την εσχάτη των ποινών, ωστόσο ο Ιταλός πορτιέρο βγήκε ξανά ''νικητής''. Αφού η Κάλιαρι δεν το έβαλε, ο Ντιμπάλα αποφάσισε να αναλάβει δράση και με όμορφο πλάσε ''καθάρισε'' την υπόθεση νίκη.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε ανάλογη δράση, όμως ακόμα και έτσι ο Γκονζάλο Ιγκουαίν έκανε καλά την δουλειά του. Με γκολ στο 67', ο Αργεντινός έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του και ολοκλήρωσε το έργο των Μπιανκονέρι στην πρεμιέρα που πάντα εγκυμονεί κινδύνους...

Γιώργος Κ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις