Σημαντικο προβαδισμα για Ναπολι, 2-0 τη Νις

Αποτέλεσμα εικόνας για Napoli-Nice 2-0Η Νάπολι κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της γαλλικής Νις στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα playoff του Champions League, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ντρις Μέρτενς.


Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του UEFA Champions League πήρε η Νάπολι. Η Ιταλική ομάδα, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον περσινό πρώτο σκόρερ της Ντρις Μέρτενς, νίκησε σχετικά εύκολα με 2-0 τη Νις και έκανε το πρώτο βήμα για τη συνέχεια.


Μόλις στο 13' ο Λορένζο Ινσίνιε βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Μέρτενς και αυτός αφού πρώτα πέρασε τον τερματοφύλακα Καρντινάλε έκανε το 1-0 με ωραίο πλασέ. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου οι παρτενοπέι ήταν καλύτεροι και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τους Καγεχόν και Μέρτενς. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με την ομάδα του Σάρι να καταφέρνει τελικά να σκοράρει και δεύτερο γκολ στο 69'. Ο Μέρτενς μετά από όμορφο ένα-δύο με τον Ινσίνιε μπήκε στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι από το πολύ άτσαλο μαρκάρισμα του Ζαλέ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζορζίνιο και ευστόχησε γράφοντας το τελικό 2-0 για την ομάδα του. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Νις έχασε και δύο παίκτες της ενόψει της ρεβάνς. Στο 80' ο Κοζιέλο αποβλήθηκε μετά από αντιαθλητικό τάκλιν και στο ίδιο λεπτό ο Πλεά είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω έντονων διαμαρτυριών στον διαιτητή.


Πλέον, η Νάπολι είναι με το ένα πόδι στους ομίλους του Champions League και πρέπει να διαχειριστεί με προσοχή τη ρεβάνς, ώστε να αγωνιστεί και φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις