Της βγηκε η ψυχη...

Σε ένα παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες αλλά και πρωταγωνιστή τον Ματίας Περίν, η Ίντερ έστω και με τα χίλια ζόρια, κατάφερε και επικράτησε με 1-0 της Τζένοα, παραμένοντας παράλληλα και σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγωνία, ωστόσο όχι και φάσεις για το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Τα πρώτα 40 λεπτά ήταν τουλάχιστον αδιάφορα, όμως προς το φινάλε τα πράγματα άλλαξαν. Μέσα σε ένα διάστημα πέντε λεπτών, η Τζένοα απείλησε δις, με την κεφαλιά του Πελέγκρι και το σουτ του Τααράμπ. Η Ίντερ ξύπνησε προσωρινώς και έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις, το σουτ όμως του Μπρόζοβιτς βρήκε στην αριστερή δοκό του Περίν.

Στην επανάληψη, οι Νερατζούρι έδειξαν δεν είχαν την απαιτούμενη ενέργεια, έχασαν σωρεία ευκαιριών με Μπρόζοβιτς, Ικάρντι και Έντερ, δίχως να φτάσουν  και πάλι στο πολυπόθητο 1-0. Εντούτοις αυτό έγινε στο 88'. Ο Ντ' Αμπρόσιο πήρε την κεφαλιά και έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, οι οποίοι είδαν και απόειδαν, μέχρι να καταφέρουν να πάρουν την νίκη. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, η Τζένοα έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές, εξαιτίας της αποβολής των Τααράμπ και Ομεόνγκα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις