Καθαρισε απο το ημιχρονο η Ρομα, 3-1 την Ουντινεζε

Με πρωταγωνιστές τους Τζέκο και Έλ Σαράουι, η Ρόμα επικράτησε άνετα με 3-1 της Ουντινέζε και συνέχισε να χτίζει το νικηφόρο σερί της. 

Το σύνολο του Ντι Φρατζέσκο, δεν αντιμετώπισε δυσκολίες σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, καταφέρνοντας να προσθέσει στο σακούλι του άλλο ένα σημαντικό και χορταστικό τρίποντο. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 12' ο Έντιν Τζέκο με κλασικό και σεντερφορίσιο τρόπο. Εν συνεχεία ο Βόσνιος ανέλαβε δράση και χρέη...δημιουργού και με εξαιρετική ατομική προσπάθεια έβγαλε φάτσα - κάρτα τον Ελ Σαράουι, ο οποίος με ωραίο σκάψιμο έγραψε το 2-0. Ο Ιταλός διεθνής ξαναχτύπησε στο φινάλε του πρώτου μέρος, δίνοντας έτσι διαστάσεις θριάμβου στην Ρόμα. 

Το δεύτερο μέρος δεν έκρυβε εκπλήξεις, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν το σκόρ, ωστόσο ο Περότι αστόχησε από την άσπρη βούλα. Αντ' αυτού η Ουντινέζε πέτυχε το γκολ της τιμή με τον Λάρσεν στο 90'.

Η Ρόμα έφτασε αισίως τους 12 βαθμούς, έχοντας όμως και ένα παιχνίδι λιγότερο, εξαιτίας της κακοκαιρίας που είχε πλήξει πρόσφατα την γείτονα χώρα.

Γιώργος Κ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις