Κατωτερη των περιστασεων η Μίλαν, ηττα από την Σαμπντορια (2-0)

Παρουσιάζοντας ένα κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο και με εμφανή αμυντικά προβλήματα, η Μίλαν γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Σαμπντόρια και υπέπεσε στην 2η σερί αποτυχία της εκτός έδρας.
Το τελικό σκορ μόνο ως κολακευτικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Μια άνευρη, ασύνδετη και δίχως διάθεση για πολλά - πολλά, Μίλαν, ηττήθηκε δικαιότατα από την ομάδα της Γένοβας και έμεινε ήδη μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με θετικούς οιωνούς, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, ωστόσο η χρήση της τεχνολογίας, δικαίωσε απόλυτα τον Κεσί. Οι Ροσονέρι συνέχισαν να παραπαίουν, ο Ζαπάτα αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για τα αντίπαλα μετόπισθεν, με το 0-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Μίλαν βρήκε τα πατήματα της, κατάφερε να ισορροπήσει, δίχως να απειλήσει ουσιαστικά την Σαμπντόρια. Το λάθος του Κριστιά Ζαπάτα έφερε το γκολ του Ντουβάν Ζαπάτα και έδωσε την ευκαιρία στους Γενοβέζους να ανοίξουν να κάνουν το 1-0 στο 72'. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Ρίκι Αλβάρες με όμορφο διαγώνιο σουτ. 

Η Μίλαν προβλημάτισε έντονα και παρά την σφαλιάρα κόντρα στην Λάτσιο, έδειξε πως έπαθε αλλά πως δεν έμαθε...

Γιώργος Κ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις