Αφεντικο της πολης η Γιουβεντους, για πλακα την Τορινο

Το ντέρμπι της αγωνιστικής - στα χαρτιά τουλάχιστον - ήταν αυτό ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Τορίνο. Στα χαρτιά λέμε, διότι η Γιουβέντους έκανε πλάκα κόντρα στην συμπολίτισσα Γκρανάτα, κερδίζοντας την με 4-0 και παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Συνεχίζει να σκοράρει ο Ντιμπάλα.
Το Derby della Mole έχει σίγουρα την δική του χάρη και αίγλη. Γιουβέντους και Τορίνο μας προσφέρουν πάντοτε ενδιαφέρον αγώνες και αρκετά τέρματα και κάτι ανάλογο έγινε και στην χθεσινή αναμέτρηση, μόνο που αποτέλεσε παράσταση για έναν ρόλο. Οι γηπεδούχοι Μπιανκονέρι έχοντας σε τρομερή κατάσταση τον Πάολο Ντιμπάλα, βρέθηκαν μπροστά στο σκόρ στο 16' με ένα εξαιρετικό, μακρινό σουτ από τον μικρό μάγο. Οχτώ λεπτά αργότερα, η Τορίνο παρέδωσε τα όπλα, καθώς ο Μπάσελι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για χτύπημα πάνω στον Πιάνιτς. Ο Βόσνιος στο 40' ''χτύπησε'' με εντυπωσιακό βολέ και πάλι εκτός περιοχής, κλείνοντας ιδανικά το πρώτο μέρος.

Εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το δεύτερο ημίχρονο. Κόρνερ του Πιάνιτς στο 57', δυνατή - άπιαστη κεφαλιά του Άλεξ Σάντρο και 3-0. Εύκολα, όμορφα και απλά. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε και πάλι από τον Ντιμπάλα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Αργεντινός αστέρας, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και έχοντας πάρει από το χεράκι την Γιουβέντους, την οδηγεί σε έναν ακόμη (?) τίτλο...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις