Σπαλ(έτιι)-ΣΠΑΛ 2-0

Tην τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο Ιταλικό πρωτάθλημα πήρε σήμερα η Ίντερ,καθώς κέρδισε 2-0 την νεοφώτιστη ΣΠΑΛ στο ''Τζουζέπε Μεάτσα''.

Φωτογραφία του χρήστη F.C. Internazionale Milano.

Το σκόρ άνοιξε στο 27ο λεπτό ο Μάουρο Ικάρντι με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι και έτσι έφτασε τα πέντε τέρματα στο φετινό Καμπιονάτο(τόσα έχει και ο Πάουλο Ντιμπάλα)

 Φωτογραφία του χρήστη F.C. Internazionale Milano.

To τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με ένα φοβερό σούτ στην κίνηση από τον Ιβάν Πέρισιτς έπειτα από σέντρα του Ντ'Αμπρόζιο.

Φωτογραφία του χρήστη F.C. Internazionale Milano.

Έτσι η ομάδα του Σπαλέτι,η οποία έχει ξεκινήσει την σεζόν ΄''φουριόζα'' και αυτή τη στιγμή έχει το απόλυτο των εννιά βαθμών στην Σέριε Α,βρισκόμενη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας (σε ισοβαθμία με την Γιουβέντους,η οποία έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων ενώ απόψε στις 21:45 η Νάπολι αγωνίζεται στην έδρα της Μπολόνια και σε περίπτωση που πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης τότε θα έχει και αυτή εννιά βαθμούς)

Το ερχόμενο Σάββατο  (16/9) οι ''νερατζούρι'' θα φιλοξενηθούν από την Κροτόνε (16:00)και κάλουνται να συνεχίζουν το αήττητο σερί τους.

Στον αντίποδα η ΣΠΑΛ αντίκρισε την πρώτη της ήττα για φέτος και παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς,στην 9η θέση αλλά υπολέιπονται ακόμη και άλλες αναμετρήσεις για να ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική στην Ιταλία.Την Κυριακή (17/9) θα παίξει στο γήπεδο της με αντίπαλο την Κάλιαρι (16:00) με στόχο να ξαναεπιστρέψει στις νίκες!

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ'Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ντάλμπερτ Ενρίκε, Γκαλιαρντίνι, Μπόρχα Βαλέρο (77' Βεσίνο), Ζοάο Μάριο (66' Μπρόζοβιτς), Καντρέβα (88' Έντερ), Πέρισιτς, Ικάρντι.
ΣΠΑΛ (5-3-2): Γκομίς, Λάτζαρι, Σαλάμον, Βικάρι, Βάισανεν, Φιλίπο Κόστα, Βιβιάνι (85' Μπονατσόλι), Σιαταρέλα, Μόρα (78' Γκράσι), Παλόσκι (65' Αντενούτσι), Μποριέλο.

Φωτογραφία του χρήστη F.C. Internazionale Milano.


Πέτρος Νικολακόπουλος
Serie A Greek Supporters

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις