Γκολ και θέαμα στο Mapei.


Σασουόλο και Φιορεντίνα αναδείχθηκαν ισόπαλες (2-2) σε ένα ματς που είχε άφθονο θέαμα και ήταν ένα από τα πιο χορταστικά της αγωνιστικής, χωρίς να έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται χωρίς κάποιο σημαντικό κίνητρο καθώς καμία από τις δύο δεν μπορεί να βγει στην Ευρώπη ή να υποβιβαστεί. Άξιον αναφοράς είναι πως ο νυν προπονητής της Σασουόλο, Εουσέμπιο Ντι Φρανσέσκο βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση των Βιόλα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά το τέλος της φετινής σεζόν, σύμφωνα πάντα με Ιταλικά μέσα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες προσέφεραν άφθονο θέαμα και πολλά γκολ, με την ισοπαλία να φαντάζει δίκαιο αποτέλεσμα. Το πρώτο ημίχρονο άρχισε ήρεμα χωρίς πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Τα αίματα άναψαν όταν η Φιορεντίνα κέρδισε πέναλτι στο 34' με τον Κάλινιτς να αστοχεί από την άσπρη βούλα. 3 λεπτά αργότερα όμως, ο Κιέσα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους πετυχαίνοντας το 3ο του φετινό γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βιόλα έμειναν με 10 μετά την αποβολή του Ροντρίγκεζ με την Σασουόλο να εκμεταλλέυεται την αριθμητική υπεροχή της και να ισοφαρίζει στο 74' χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πολιτάνο. Όμως οι Νεροβέρντι δεν σταμάτησαν εκεί και κατάφεραν να ανατρέψουν το ματς με τον Ιεμέλο να χρίζεται σκόρερ στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης. Και ενώ όλα έδειχναν πως η Σασουόλο θα πάρει τους τρεις βαθμούς. ο Μπερναρντέσκι σκόραρε στην τελευταία φάση του αγώνα και έδωσε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι, οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 σε ένα ματς με πολύ ένταση και θέαμα (10 κίτρινες κάρτες).

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Σασουόλο βρίσκεται στην 14η θέση της Serie A με 40 βαθμούς σε 35 αγώνες. Από την άλλη, η Φιορεντίνα έχει μαζέψει 56 πόντους και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις