Αδιάφορες νίκες για Γιουβέντους και Αταλάντα.

Αποτέλεσμα εικόνας για bologna juventusΔύο αδιάφορους αγώνες περιλάμβανε το σαββατιάτικο πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Ιταλικού πρωταθλήματος, με την Αταλάντα και τη Γιουβέντους να επικρατούν επί Κιέβο και Μπολόνια αντίστοιχα.


Μπολόνια-Γιουβέντους 1-2


Μπολόνια και Γιουβέντους παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές, σε ένα ματς που δεν είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Μετά από ένα ήσυχο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ χάρη στο όμορφο γκολ του Τάιντερ στο 52'. Στην συνέχεια, η Γιουβέντους πίεσε και ισοφάρισε στο 70' με τον Ντιμπάλα να νικάει από κοντά τον τερματοφύλακα. Μάλιστα, η 'Μεγάλη Κυρία' κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς με το γκολ του 17(!)χρονου Κιν στο 94ο λεπτό. Με αυτό το γκολ το μικρό ταλέντο της Γιουβέντους έγινε ο πρώτος παίκτης γεννημένος τον 21ο αιώνα που σκόραρε στα 5 μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. 


Αταλάντα-Κίεβο 1-0

Η Αταλάντα υποδέχτηκε την Κίεβο και ήθελε να κλείσει μια εντυπωσιακή χρονιά με νίκη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν την νίκη με το γκολ του Γκόμεζ στο 52'. Έτσι, τελείωσαν τη σεζόν έχοντας μαζέψει 72 βαθμούς και αποτελώντας την ευχάριστη έκπληξη της Serie A. Από την άλλη, η σχετικά αδύναμη Κίεβο τελείωσε το πρωτάθλημα στην 14η θέση με 43 πόντους. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις