Κυπελλούχος Ιταλίας για 3η σερί φορά η Γιουβέντους, πάει για το τρέμπλ!

Στην Κορυφή βρέθηκε για ακόμη μια φορά η ομάδα της Γιουβέντους. Η Γηραιά Κυρία επικράτησε με 2-0 της Λάτσιο στον τελικό Κυπέλλου και έφτασε τις τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις στον συγκεκριμένο θεσμό!
Είναι αδιαμφισβήτητα η κυρίαρχος του Ιταλικού ποδοσφαίρου τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Γιουβέντους έδειξε πως η δυναστεία της καλά κρατεί και σε έναν αγώνα που ουσιαστικά δεν απειλήθηκε, επιβλήθηκε με 2-0 και πρόσθεσε άλλο έναν τίτλο στην τροπαιοθήκη της.

Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι χτύπησε δύο φορές στο πρώτο μέρος και με δημιουργό τον Άλεξ Σάντρο, πήρε το προβάδισμα μόλις στο 12'.  Ο Ντάνι Άλβες επιβεβαίωσε την περίοδο φόρμας την οποία διανύει και με ένα βολέ άνοιξε το σκορ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 25' ο Μπονούτσι έπειτα από κόρνερ. Η Λάτσιο άρχισε να αντιδράει και κατάφερε να απειλήσει με κεφαλιές των Ιμόμπιλε και Μιλίνκοβιτς.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει κάτι άξιο θαυμασμού, η Γιουβέντους κράτησε με περίσσεια άνεση το υπέρ της προβάδισμα και το τελικό σφύριγμα ήρθε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της τόσο στον αγώνα όσο και στην διοργάνωση.

Γιώργος Κ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις