Προελαύνει!

Με πληθωρική εμφάνιση και πρωταγωνιστές τους Ιγκουαίν και Άλβες, η Γιουβέντους επικράτησε με 0-2 με της Μονακό και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης για τον τελικό του Κάρντιφ! Οι Μπιανκονέρι με όπλο για ακόμη μια φορά την αμυντική τους λειτουργία, έφυγαν νικητές από την Γαλλία, δείχνοντας πως πάνε με...φόρα για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου...
Γιουβέντους και Μονακό είχαν εκατέρωθεν φάσεις στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Μπουφόν έσωζε πίσω, ο Ιγκουαίν δεν βλεπόταν μπροστά, μέχρι να έρθει μια μαγική φάση. Πανέμορφη προσπάθεια των Ιταλών, διαδοχικά τακουνάκια από Ντιμπάλα και Άλβες, τελικός αποδέκτης ο Αργεντινός επιθετικός της Γηραιάς Κυρίας και 0-1! Το ημίχρονο έκλεισε έτσι, καθώς το υπόλοιπο δεν είχε να επιδείξει κάτι άξιο αναφοράς.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σταδιακά καλά για την Γιουβέντους. Η Μονακό είχε διάθεση, απείλησε με τον Φαλκάο, ωστόσο η μαχαιριά δεν άργησε να έρθει... Συνεργασία ξανά των Ντιμπάλα και Άλβες με τον δεύτερο να βγάζει απίθανη σέντρα για τον Ιγκουαίν που σκόραρε και έβαλε ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για κάτι καλό στο χθεσινό παιχνίδι!

Η ενδεκάδα της Γιουβέντους
Μπουφόν, Άλβες, Κιελίνι, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Σάντρο, Μαρκίζιο, Πιάνιτς, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαίν

Γιώργος Κ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις