Ίντερ-Νάπολι 0-1

Για την 34η αγωνιστική της Serie A η ομάδα του Στέφανο Πιόλι υποδεχόταν στο Giuseppe Meazza την Νάπολι. Η Νάπολι μετά την ήττα της Ρόμα από την Λάτσιο στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής με σκορ 1-3 ήθελε την νίκη ώστε να μειώσει στον 1 βαθμό από τους Τζιαλορόσι και να ελπίζουν σε γκέλα τους στο σχετικά δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Με το τέρμα του Καγιεχόν στο 43' οι Παρτενοπέι έφυγαν νικητές με σκορ 0-1.

Στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης ο Χάμσικ επιχείρησε ένα διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγα μέτρα δίπλα από το δοκάρι του Χαντάνοβιτς. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από την πλευρά της Ίντερ καθώς στο 12' ο Ικάρντι με κεφαλιά λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ. Στο 34' ο Μέρτενς χάνει τεράστια ευκαιρία καθώς μετα από πολύ ωραία κάθετη πάσα του Τσιελίνσκι βγαίνει σε τετ α τετ με τον Χαντάνοβιτς αλλά στέλνει την μπάλα λίγο έξω. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Λορέντζο Ινσίνιε βγάζει μια αδύναμη σέντρα και ύστερα από τραγικό λάθος του Ναγκατόμο η μπάλα στρώνεται στον Καγιεχόν και αυτός με ψύχραιμο πλασέ κάνει το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάπολι μπήκε δυνατά και στο 53' ο Λορέντζο Ινσίνιε επιχείρησε ένα μακρινό δυνατό σουτ αλλά η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι καθώς περνάει λίγο πάνω από την εστία του Χαντάνοβιτς. στο 64' o Ινσίνιε ξανά σουτάρει εκτός περιοχής αλλά αυτή την φορά ο Χαντάνοβιτς πετάγεται στην γωνιά του και παραχωρεί κόρνερ. Η μόνη αξιόλογη φάση της Ίντερ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα σουτ του Πέρισιτς που δεν δημιούργησε καμία ανησυχία στον Πέπε Ρέινα.

Η Νάπολι πήρε ένα μεγάλο διπλό εχθές και τώρα μείωσε στον ένα βαθμο από την Ρόμα στην μάχη για την δεύτερη θέση. Η Νάπολι την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Κάλιαρι ενώ η Ρόμα ταξιδεύει στο Μιλάνο για το δύσκολο ματς με την Μίλαν.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων στο χθεσινό αγώνα:


Επιμέλεια: Ηλίας Πατρίδας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις