Πτήση απο το Τορίνο για το Κάρντιφ!


Στο Κάρντιφ στις 3 Ιουνίου για τον Τελικό του Champions League θα βρεθεί η Γιουβέντους ,η οποία πήρε την νίκη με 2-1 απέναντι στην Μονακό και την πρόκριση με συνολικό σκόρ 4-1.

 
Το 2015 είχε βρεί στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την Μπαρτσελόνα (και είχε ηττηθεί με 3-1) και φέτος θα αντιμετωπίσει -εκτός απροόπτου- την Ρεάλ Μαδρίτης (παίζει σήμερα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Βιθέντε Καλντερόν την ρεβάνς του 3-0 με το χατ-τρίκ του Κριστιάνο Ρονάλντο).

Η 'Γηραιά Κυρία' έπαιζε όπως μας έχει συνηθίσει, δηλαδή με ένα άψογο αμυντικό πλάνο και με τις -γνωστές- φαρμακερές της αντεπιθέσεις.

ΟΙ ΕΝΤΕΚΆΔΕΣ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ.
Γιουβέντους:(Μασιμιλιάνο Αλέγκρι).Μπουφόν,Ντάνι Άλβες,Μπαρτζάλι (85' Μπενάτια),Μπονούτσι,Κιελίνι,Άλεξ Σάντρο,Κεντίρα (Αναγκαστική αλλαγή .10' Μαρκίζιο),Πιάνιτς,Ντιμπάλα (54' Κουαντράδο),Μάντζουκιτς και Ιγκουαίν.

Μονακό:(Λεονάρντο Ζαρντίμ).Σούμπασιτς,Σιντιμπέ,Γκλίκ,Ράτζι,Ζέμερσον,Μεντί (55' Φαμπίνιο),Μπακαγιόκο (78' Ζερμέν),Μουτίνιο,Μπερνάρντο Σίλβα (69' Λεμάρ),Εμ΄Μπαπε και Φαλκάο.
Φωτογραφία του χρήστη Serie A Greek Supporters.
                                          ΤΑ ΚΆΝΕΙ ΌΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΈΡΕΙ              
Τα ''όργια'' που είχε κάνει στο Stade Louis II στο πριγκιπάτο (2 ασσίστ) σύνεχισε και στο J-stadium (1 ασσίστ και 1 γκόλ) ο Ντάνι Άλβες.

Στο 32' Βραζιλιάνος μπάκ έκανε την σέντρα,ο Μάριο Μάντζουκιτς πήρε την κεφαλία και ο Σούμπασιτς του είπε ''όχι'' αλλά στην συνέχεια ο Κροάτης κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 1-0.

Ένα λεπτό πρίν την λήξη του 1ου ημιχρόνου στο 44΄ο Άλβες- εκτός απο δημιουργός έγινε και σκόρερ- πετυχαίνοντας ένα φοβερό γκόλ και με μονοκόμματο σούτ έγραψε το 2-0.
Φωτογραφία του χρήστη Juventus.
ΠΆΡΑ ΤΗΝ ΉΤΤΑ,ΈΛΑΜΨΕ ΤΟ ''ΆΣΤΡΟ'' ΤΟΥ ΕΜ'ΜΠΑΠΈ   
Το μόνο που έκαναν οι ''Μονεγάσκοι'' ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Κίλιαν Εμ'Μπαπέ στο 69'.Μάλιστα ο Γάλλος πιτσιρικάς  έγινε ο νεότερος σκόρερ στα ημιτελικά του Champions League (σε ηλικία 18 χρονων και 40 ημερών).
Επίσης με το τέρμα του αυτό έβαλε τέλος,μετά απο 690΄αγωνιστικά λεπτα,στο σέρι της απαραβίαστης εστίας του Τζίτζι Μπουφόν.Αυτό δεν θα το ξέχασει πότε ο Εμ'Μπαπέ,δεν συμβαίνει και συνέχεία να βάζεις γκόλ στον Ιταλό τερματοφύλακα.Πόσο μάλλον αν είσαι 18 ετών!
Έχουμε να δούμε πόλλα  απο αυτόν στο μέλλον (ήδη έχουμε πάρει μια μικρή γεύση).


Αποτέλεσμα εικόνας για mbappe juve
ΏΡΑ ΓΙΟΥΒΈΝΤΟΥΣ,ΏΡΑ ΤΖΊΤΖΙ
Ο Μπουφόν θα παίξει τον 3ο του τελικό στο Champions League (τον έναν τον είχε χάσει  απο την Μίλαν και τον άλλον απο την Μπαρτσελόνα) και ευελπιστεί αυτή την φορά να τον κατακτήσει για 1η φορά στην καριέρα του.Κάτι που το αξίζει αφάνταστα!

Θα τα ''δώσουν'' όλα οι ''πολεμιστές'' του Αλέγκρι και θα ''καταθέσουν μέχρι και την ψυχή τους '' στο Κάρντιφ με στόχο να είναι αυτοί που θα σηκώσουν την πολυπόθητη κούπα με τα μεγάλα...αυτία.

Ελπίζουμε το τρόπαιο να βαφτεί ''Ασπρόμαυρο''.
Φέτος είναι η χρονιά για τους ''Μπιανκονέρι''.
ITS TIME FOR FINAL
ITS TIME FOR CARDIFF
ITS TIME FOR JUVE
Fino Alla Fine Forza Juve
Φωτογραφία του χρήστη Juventus.
Φωτογραφία του χρήστη Juventus.
Φωτογραφία του χρήστη Juventus.
Φωτογραφία του χρήστη Juventus.
Φωτογραφία του χρήστη Juventus.
Επιμέλεια:Πέτρος Νικολακόπουλος
Serie A Greek Supporters

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις