Γαλάζιος θρίαμβος και αφεντικό της Πόλης η Λάτσιο!

Η Λάτσιο παρουσιάστηκε εξαιρετική, επικράτησε με 1-3 της Ρόμα και πέταξε μακριά τις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για κατάκτηση του πρωταθλήματος!  Οι Λατσιάλοι ήταν καλύτεροι και έχοντας για πρωταγωνιστή τον Κειτά Μπαλντέ που κάρφωσε δις την αιώνια αντίπαλο, έφυγαν με μια σπουδαία νίκη και έδειξαν για τα καλά ποιος είναι το φετινό αφεντικό της αιώνιας Πόλης!

Η Ρόμα ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα, ωστόσο ο Θωμάς Στρακόσια αντέδρασε ορθά στις φάσεις των Σαλάχ και Τζέκο.. Και κάπου εκεί ήρθε ο Μπαλντέ. Κόντρα στην ροή του αγώνα, ο άσος της Λάτσιο άνοιξε το σκορ στο 12' με αδύναμο σχετικά σουτ, παγώνοντας όλο το Ολίμπικο. Η Ρόμα άργησε να βρει τα πατήματα της, όμως ευτύχησε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Έπειτα από φάση μέσα στα αντίπαλα καρέ, ο Στρούτμαν πέφτει ολομόναχος, η εσχάτη των ποινών καταλογίζεται άμεσα και ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ισοφάρισε όντας εύστοχος.

Όπως στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και έχασαν ευκαιρίες για την ανατροπή. Τα δεδομένα ξανά άλλαξαν ωστόσο, καθώς η Λάτσιο σε ανύποπτη φάση έκανε το 1-2. Ο Μπάστα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Φάτσιο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Σέζνι. Το σύνολο του Σπαλέτι κοιμήθηκε...οι Λατσιάλοι το ήθελαν πιο πολύ, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 85΄με τον Μπαλντέ να πετυχαίνει το δεύτερο σημερινό του γκολ και να σφραγίζει μια σημαντικότατη νίκη για την ομάδα του!

Γιώργος Κ.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις