Τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Ιταλικό πρωτάθλημα! (Μέρος 1ο).

Πολλοί νέοι, ανερχόμενοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Ιταλίας και κατά πάσα πιθανότητα αναμένεται να λάμψουν.

Τερματοφύλακες

Νο1. Gigi Donnaruma
Γεννημένος το 1999 αγωνίζεται στην Μίλαν και δείχνει πως θα είναι ο επόμενος Ιταλός τερματοφύλακας μετά τον τεράστιο Buffon.

Νο2.
Ο Alex Metet αγωνίζεται την φετινή σεζόν στην Spal με την μορφή δανεισμού από την Udinese που μάχεται για την άνοδο στην Serie A.  Είναι γεννημένος το 1997 και όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει στην πρωταθλήτρια Γιουβέντους.

Νο3. 
Σιμόνε Σκουφέτ. Ανήκει και αυτός με την σειρά του στην Udinese. Από πολλούς είχε θεωρηθεί ως ο επόμενος μεγάλος τερματοφύλακας της γειτονικής χώρας, μέχρι να εμφανιστεί το Νο1 της σημερινής λίστας μας, ενώ έχει περάσει και από την Κόμο.

Νο4.
Τελευταίος της παρέας ο Εμίλ Αουντέρο που έχει γεννηθεί και αυτός με την σειρά του το 1997. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας ενώ φέτος είναι ο τρίτος Κίπερ της Γιουβέντους.

Αποτέλεσμα εικόνας για ντοναρουμα μερετ
Δεξιά μπακ

Νο1.
Davide Calabria. Γεννημένος το 1996 αγωνίζεται στην Μίλαν ενώ μετράει συμμετοχές και με όλες τις μικρές Εθνικές.

Νο2.
Pol Lirola. Αγωνίζεται στην Σασουόλο με την μορφή δανεισμού από την Γιουβέντους ενώ έχει περάσει και από την Εσπανιόλ. Η καταγωγή του είναι από την Ισπανία ενώ δείχνει καλά στοιχεία ενόψει του μέλλοντος...

Νο3.
Elseid Hysaj. Ο Αλβανός δεξιός μπακ αγωνίζεται στην Μίλαν ενώ στον παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Έμπολι. Εκεί είχε για προπονητή τον Μαουρίτσιο Σάρι που τον εμπιστεύτηκε παίρνοντας τον μαζί του στην νέα του ομάδα.

Νο4. 
Τελευταίος και καταιδρωμένος αλλά με μεγάλο μέλλον, είναι φυσικά ο Mattiello που αγωνίζεται στην Κιέβο.
Αποτέλεσμα εικόνας για lirola
Αποτέλεσμα εικόνας για hysaj

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις