Euro U21: Ευκαιρία διάκρισης για τους μικρούς Azzuri!

Αποτέλεσμα εικόνας για Euro U21 PolandΗ ομάδα κάτω των 21 της Ιταλίας συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας και εμείς σας παρουσιάζουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για τη διοργάνωση των ανερχόμενων σταρ.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων έχει ξεκινήσει και η Ιταλία είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσει τη φετινή διοργάνωση. Οι Azzurini πέρασαν εύκολα τα προκριματικά και βρίσκονται στην Πολωνία θέλοντας να διακριθούν, έχοντας στο ρόστερ τους αξιόλογους παίκτες που αγωνίζονται στην Serie A όπως οι Ντοναρούμα, Κόντι, Μπεράρντι, Μπερναρντέσκι και άλλους.


Η διοργάνωση ξεκίνησε την Παρασκευή με τον πρώτο όμιλο και δύο αγώνες, ενώ η Ιταλία συμμετέχει στον τρίτο και τελευταίο όμιλο μαζί με Γερμανία, Τσεχία και Δανία. Οι μικροί Ιταλοί αντιμετωπίζουν την πρώτη αγωνιστική την σχετικά αδύναμη Δανία θέλοντας να μπουν με το δεξί στην διοργάνωση.


Τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου είναι η Ιταλία, η Γερμανία, η Ισπανία και η Πορτογαλία οι οποίες έχουν στο ρόστερ τους κάποια από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ενώ αξιόλογα σύνολα έχουν και η Αγγλία με την Σερβία.
MURCIA, SPAIN - JUNE 07:  Marco Asensio reacts during the international friendly match between Spain and Colombia at Nueva Condomina stadium on June 7, 2017 in Murcia, Spain.  (Photo by fotopress/Getty Images)

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τρίτου ομίλου και το ρόστερ της Ιταλικής ομάδας


Κυριακή 18/6

19:00 Γερμανία-Τσεχία
21:45 Δανία-Ιταλία

Τετάρτη 21/6

19:00 Τσεχία-Ιταλία
21:45 Γερμανία-Δανία

Σάββατο 24/6

21:45 Ιταλία-Γερμανία 
21:45 Τσεχία-Δανία

Φωτογραφία του χρήστη Serie A Greek Supporters.


Τερματοφύλακες: Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), Αλέσιο Κράνο (Μπενεβέντο), Σιμόνε Σκουφέτ (Ουντινέζε)

Αμυντικοί: Αντόνιο Μπαρέκα (Τορίνο). Νταβίντ Μπιράσι (Τζένοα), Νταβίντ Καλάμπρια (Μίλαν), Ματία Κάλνταρα (Αταλάντα), Αντρέα Κόντι (Αταλάντα), Άλεξ Φεράρι (Βερόνα), Νικόλα Μουρού (Κάλιαρι), Ντανιέλ Ρουγκάνι (Γιουβέντους)

Μέσοι: Μάρκο Μπενάσι (Τορίνο), Ντανίλο Κατάλντι (Τζένοα), Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι (Ίντερ), Αλμπέρτο Γκράσι (Αταλάντα), Μανουέλ Λοκατέλι (Μίλαν), Λορένζο Πελεγκρίνι (Σασουόλο)

Επιθετικοί: Ντομενίκο Μπεράρντι (Σασουόλο), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Φιορεντίνα), Αλμπέρτο Τσέρι (Πεσκάρα), Φεντερίκο Κιέσα (Φιορεντίνα), Λούκα Γκαριτάνο (Τσεζένα), Αντρέα Πετάνια (Αταλαντά)







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις