Πεσκάρα (20): Αδύναμη για την παραμονή

Σχετική εικόνα
Η Πεσκάρα κατέλαβε την εικοστή θέση της φετινής Serie A και δεν έδειξε καλά σημάδια κατά τη διάρκεια της σεζόν, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί από νωρίς.


Η Πεσκάρα ήταν ίσως η χειρότερη και πιο ελλιπής ομάδα του φετινού πρωταθλήματος που δεν κατάφερε να αφήσει καλές εντυπώσεις και ήταν η πρώτη ομάδα που υποβιβάστηκε από νωρίς στην Serie B. Η σεζόν άρχισε καλά για την Ιταλική ομάδα, η οποία με την ισοπαλία κόντρα στην Νάπολι (2-2) και τη νίκη (έστω και στα χαρτιά) επί της Σασουόλο με 3-0 έδειξε καλά σημάδια. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς στα επόμενα 22(!) ματς του πρωταθλήματος η Πεσκάρα δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ούτε μια νίκη. Επιπλέον, ήρθε και ο αποκλεισμός από το Coppa Italia μετά την ήττα με 3-0 από την Αταλάντα. Το κλίμα ήταν πλέον αρκετά βαρύ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδες έδειχναν να τα έχουν παρατήσει. Η Πεσκάρα τελικά τερμάτισε στην τελευταία θέση της Serie A έχοντας 18 βαθμούς και μόλις 3 νίκες σε 38 ματς.


Παίκτες-κλειδιά
Αποτέλεσμα εικόνας για Caprari
Δύο ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν στην φετινή Πεσκάρα. Ο ένας ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Τζιανλούκα Καπράρι. Ο 23χρονος Ιταλός αγωνίστηκε ως δανεικός από την Ίντερ και είχε 9 γκολ και 4 ασίστ με την γαλανόλευκη φανέλα. Πρόκειται για έναν από τους λίγους διασωθέντες της φετινής ουραγού, του οποίου ο δανεισμός τελείωσε και επέστρεψε στην Ίντερ.

Ο δεύτερος σταρ της Πεσκάρα ήταν ο Αχμάντ Μπενάλι. Ο 25χρονος από την Λιβύη, εκτός από τα 6 γκολ και τις 2 ασίστ που είχε, βοήθησε σε πολλούς τομείς την ομάδα. Αποκτήθηκε από την Παλέρμο ενάντι 1 εκατομμυρίου ευρώ και δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Πεσκάρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις