Βεντούρα, έχουμε πρόβλημα...

H Ιταλία παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και χάρη σε ένα τέρμα του Γιάκουμπ Γιόχανσον, γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Σουηδία, στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ που κρίνει την πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας! Η απόδοση της Σκουάντρα Ατζούρα, κινήθηκε στην μετριότητα, ενώ στην διάρκεια του αγώνα έχασε για τον επαναληπτικό και τον Μάρκο Βεράτι, ο οποίος δέχτηκε κίτρινη κάρτα και θα απουσιάσει στην ρεβάνς της Ιταλίας.
Οι φιλοξενούμενοι, επιδίωξαν εξ αρχής να αποσπάσουν την ισοπαλία και το πλήρωσαν ακριβά. Η κεφαλιά του Μπελότι στο 5', ήταν ο μόνη άξια αναφοράς φάση από πλευράς Ιταλίας, με την συνέχεια να αποτελεί ένα σύνολο...λαθών αλλά και μονόλογο φάσεων από την Σουηδία. Οι Τοιβόνεν και Φόρσμπεργκ είδαν την μπάλα στις δύο αυτές φάσεις, να περνά λίγο δίπλα από το δοκάρι, ενώ πριν την ανάπαυλα, η Σουηδία απείλησε και πάλι δις. Οι Μπέργκ και Τοιβόνεν απείλησαν εκ νέου, ωστόσο η κλάση και ικανότητα του Μπουφόν, κράτησαν το 0-0. 

Το γκολ της αναμέτρησης, σημειώθηκε στο 61'. Ο Γιόχανσον, πήρε το ριμπάουντ και με την βοήθεια της τύχης, έβαλε μπροστά την ομάδα του, βάζοντας παράλληλα δύσκολα στην Ιταλία. Ο Βεντούρα, μπορεί να έδωσε το σήμα της αντεπίθεσης, ωστόσο με εξαίρεση το δοκάρι του Νταρμιάν στο 69', οι Ατζούρι, δεν κατάφεραν ποτέ να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Το σύνολο του Βεντούρα, δεν πείθει. Αδυνατεί να ολοκληρώσει φάσεις, αναλώνεται σε διαρκείς σέντρες διχως αντίκρυσμα, με την χθεσινή ήττα, να αποτελεί ένα καλό καμπανάκι, ενόψει του δεύτερου αγώνα στο Μιλάνο. Θα δούμε μια άλλη Ιταλία, η για ακόμη μια φορά το συνονθύλευμα που παρουσιάστηκε χθες στην Σουηδία ?


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις