Ιντερ(σίτι) χωρίς στάση!



''Τρένο'' πάει φέτος η Ίντερ με το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της να είναι γεγονός. Η χθεσινή νίκη κόντρα στην Βερόνα με 1-2 έδωσε στην Ίντερ συγκομιδή 9 νικών και 2 ισοπαλιών και πλέον είναι 2 βαθμούς πίσω από την εκρηκτική φέτος Νάπολι. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέττι έχει ένα μοναδικό τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει από τους αγώνες της και περνάει από έδρες που τις προηγούμενες χρονιές στραβοπατούσε. 



Παίζοντας κυνικά και κερδίζοντας συνήθως στο γκολ, έχει καταφέρει να σπείρει ενθουσιασμό στις τάξεις των ''νερατζούρι'' ότι φέτος θα επιτευχθεί το όνειρο της επιστροφής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως όπως τονίζει και ο ίδιος ο Σπαλέττι ο δρόμος της Σέριε Α είναι πολύ μακρύς και κρύβει πολλές παγίδες. Το σίγουρο είναι οτι σε αυτή τη φάση η Ίντερ δείχνει ότι είναι ομάδα προπονητή κάτι που έιχε να συμβεί από την προηγούμενη δεκαετία.



Μες τον Δεκέμβρη η Ίντερ θα αντιμετωπίσει τις Τορίνο και Αταλάντα εντός έδρας και την Κροτόνε εκτός. Σαφώς και υπάρχει η δυνατότητα για τους ''ιντερίστι'' να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους από την στιγμή που τα δυο πιο δύσκολα ματς είναι στο Μεάτσα.

Με ηγέτη τον Ικάρντι, με Πέρισιτς - Καντρέβα να έχουν ''κέφια'' στα άκρα της επίθεσης, με Βαλέρο να παίζει πολύ καλά τον ρόλο του επιτελικού, με Βεσίνο να αποτελεί την κίνηση ''ματ'' στο κέντρο και με τον ''τοίχο'' στην άμυνα που ακούει στο όνομα Σκρίνιαρ, η Ίντερ βαδίζει εκ του ασφαλούς και σε συνδυασμό με τη Νάπολι μπορούν να δώσουν ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Εξ άλλου ποιος ιταλόφιλος δεν θα ήθελε να κριθεί να το εφετινό πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική; Και ας το πάρει και ο αντίπαλός του...


Επιμέλεια: Σπύρος Καραμέτος



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις