Επιστρόφη στις νίκες με Θερέ η Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα νίκησε με 2-1 την Ουντινέζε και με δύο γκολ του Σαμίλ Θερέ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από έναν μήνα.


Την πρώτη της νίκη από τις 16 Σεπτεμβρίου πανηγύρισε η Φιορεντίνα. Καταλυτικό ρόλο σε αυτήν έπαιξε ο Γάλλος μέσος Σιρίλ Θερέ που με δύο όμορφα γκολ κατάφερε να δώσει στην ομάδα του τους τρεις σημαντικούς βαθμούς κόντρα στην Ουντινέζε.


Το ματς

Σε ένα ήσυχο πρώτο ημίχρονο, η Φιορεντίνα ήταν αρκετά ανώτερη και κατάφερε να προηγηθεί στο 28' με τον Θερέ. Ο έμπειρος χαφ ευνοήθηκε από τις κόντρες και με κοντινό σουτ έβαλε μπροστά τους Βιόλα. Η ομάδα του Πιόλι συνέχισε να απειλεί και τελικά κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον ίδιο σκόρερ. Ο Βέρετουτ σούταρε, ο Μπιτζάρι απέκρουσε και ο Θερέ βρέθηκε και πάλι στο σωστό σημείο, ώστε να πάρει το ριμπάουντ και να κάνει το 2-0 στο 57'. Στη συνέχεια η Φιορεντίνα χαλάρωσε και έδωσε στην Ουντινέζε χώρους για να απειλήσει. Μετά από κάποιες χαμένες ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι τελικά βρήκαν δίχτυα με τον Σαμίρ να χρίζεται σκόρερ στο 72' μετά από σέντρα του Ντε Πολ. Όμως η ομάδα του Ντελνέρι δεν κατάφερε να πετύχει κάτι παραπάνω και έφυγε από το Αρτέμιο Φράνκι με σκυμμένο κεφάλι.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις