Φάκελος Derby D'Italia



Ένα από τα κορυφαία ντέρμπι στην Ιταλία επιστρέφει σήμερα στις 21.30. Ο λόγος για το Γιουβέντους - Ίντερ, το οποίο συγκεντρώνει όλα τα φώτα στη γειτονική χώρα. Δύο απο τις πιο επιτυχημένες ιταλικές ομάδες με συνολικά 52 πρωταθλήματα (34 Γιούβε / 18 Ίντερ).

Στα μεταξύ τους, σε συνολικά 233 παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας, οι "μπιανκονέρι" μετρούν 105 νίκες, οι "νερατζούρι" 71 ενώ 57 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Πέρυσι είχαμε λευκή ισοπαλίας στο Τορίνο, ενώ στον δεύτερο γύρο στο "Meazza" η Γιούβε είχε αποδράσει με σκορ 2-3.


Γιουβέντους:


Το σύνολο του Μαξ Αλέγκρι βιώνει περίοδο ποδοσφαιρικής ευφορίας προελαύνοντας και στην φετινή Σέριε Α με την συγκομιδή της "γηραιάς κυρίας" να αγγίζει το τέλειο, με μόνο στραβοπάτημα η εντός έδρας ισοπαλία με τη Τζένοα ( 40 βαθμοί σε 14 αγώνες). 

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Εμρέ Τσαν είναι πιθανό να επιστρέψει στην αποστολή της Γιουβέντους. Ο Σάμι Κεντίρα παραμένει όμως εκτός, τη στιγμή που ο Άλεξ Σάντρο αναμένεται να επιστρέψει στην αρχική 11αδα, όντας εκτός απο το νικηφόρο 3-0 στο "Αρτέμιο Φράνκι" κόντρα στην Φιορεντίνα.

Πιθανή 11αδα σε 4-3-3: Σέζνι, Ντε Σιλιό, Μπονούτσι, Κιελίνι, λεξ Σάντρο, Ματουιντί, Μπεντανκούρ, Πιάνιτς, Ρονάλντο, Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα


Ίντερ:



Η ομάδα του Μιλάνο "πλήρωσε" το κακό της ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα αλλιώς θα βρίσκονταν πολύ ψηλότερα στην βαθμολογία. Ο Σπαλέττι έχει δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό συγκρότημα που φιγουράρει στην 3η θέση με 29 βαθμούς.

Στα αγωνιστικά ο Ντάλμπερτ είναι αμφίβολος καθώς δεν έχει ξεπεράσει 100% τον τραυματισμό του. Αντιθέτως ο Ναινγκολάν θα απουσιάσει και απο το Allianz Stadium  ενώ ο Βρσάλικο συμπεριλήφθηκε εν τέλει στην αποστολή, δεν προβλέπεται όμως για βασικός.

Πιθανή 11αδα σε 4-2-3-1: Χαντάνοβιτς, Ντ'Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Μπρόζοβιτς, Βεσίνο, Κεϊτά, Βαλέρο, Πέρισιτς, Ικάρντι


Σπύρος Καραμέτος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις