Προηγήθηκε δις, αρκέστηκε όμως στο χ

Η Ίντερ αν και προηγήθηκε δυο φορές στην έδρα της Ρόμα, τελικά δεν κατάφερε να νικήσει μένοντας στο 2-2 με τους ''τζιαλορόσσι''.


Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέττι άνοιξε το σκορ στο 37' όταν μετά από γλυκιά σέντρα του Ντ' Αμπρόζιο, ο Κεϊτά δεν δυσκολεύτηκε από τη μικρή περιοχή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Όλσεν.

Η Ρόμα βρήκε απάντηση στο 51' με ξερό σουτ εκτός περιοχής του Ουντέρ, με τον Χαντάνοβιτς να αιφνιδιάζεται. Οι ''νερατζούρι'' πρηγήθηκαν εκ νέου στο 66' με κεφαλιά του συνήθη ύποπτου, Ικάρντι, έπειτα από καλοχτυπημένο κόρνερ του Μπρόζοβιτς.


Ο τελευταίος αποδείχθηκε και μοιραίος καθώς στο 73' παραχώρησε πέναλτι στους Ρωμαίους, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κόλαροφ. Η είσοδος των Βεσίνο και Μαρτίνεζ στο 80' δεν αποδείχθηκε ''κίνηση ματ'' για τους ''νερατζούρι'' που αρκέστηκαν στο τελικό 2-2. Δίκαιο βέβαια το αποτέλεσμα καθώς χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τους δυο ''μονομάχους'' να παρουσιάζουν και αμυντικά κενά.

Η Ίντερ πλέον στρέφει το νου της στο derby D 'Italia  κόντρα στην Γιουβέντους στο Allianz Stadium, το οποίο θα λάβει χώρα στις 7/12 και ώρα 21.30. Οι ''μπιανκονέρι'' κάνουν αψεγάδιαστη σεζόν και οδεύουν ολοταχώς προς το 8ο σερί τους πρωτάθλημα τα τελευταία 8 χρόνια. Οι ''νερατζούρι' δείχνουν και αυτοί ικανοί για μια καλή πορεία φέτος και όλα προμηνύουν ένα μεγάλο μεγάλο ματς την Παρασκευή


Σπύρος Καραμέτος


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις