Το Μιλάνο στα ...δυο σήμερα



Ντέρμπι "Ντέλα Μαντονίνα" έχει σήμερα Μ. Τετάρτη (19:30) το μενού της Σέριε Α με τυπικά γηπεδούχο την Μίλαν. Ενας αγώνας που ήταν να διεξαχθεί την 27η αγωνιστική, αλλά εξ αιτίας του τραγικού συμβάντος με τον Ντάβιντε Αστόρι είχε αναβληθεί όπως και όλη η αγωνιστική ημέρα τότε.

Σε αυτό το ματς "οι ροσονέρι" θα παίξουν τα ...ρέστα τους όσον αφορά την έξοδό τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ένα πιθανό -8 ή -11 (50 Μίλαν, 58 Ιντερ) θα βάλει "ταφόπλακα" στις ελπίδες της ομάδας του Γκατούζο. Η Μίλαν ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική στο "Allianz Stadium" από την Γιουβέντους με 3-1.

Από την άλλη, "οι νερατζούρι" έχουν ως προίκα τις δυο νίκες με ευρύ σκορ (0-5 την Σαμπντόρια, 3-0 την Βερόνα) και θα μπουν με άλλο αέρα στο ντέρμπι. Η ομάδα του Σπαλέτι ξέρει ότι αν δεν χάσει, πιθανότατα στέλνει την συμπολίτισσά της και πάλι στο Europa League. Η Ιντερ στα τελευταία 11 ματς έχει μια ήττα 2-0 από την Τζένοα, τον Φλεβάρη.

Σημαντική απουσία πλην του Μπίλια, δεν υπάρχει για τους γηπεδούχους (ο Κόντι είναι μακροχρόνιος τραυματίας, 50-50 ο Αμπάτε). Από πλευράς φιλοξενούμενων, ο Σπαλέτι έχει την ευλογία να έχει ένα πλήρες σύνολο με μοναδικό αστερίσκο τον Αντρέα Ρανόκια, η συμμετοχή του οποίου κρίνεται αμφίβολη. Θυμίζουμε οτι στον πρώτο γύρο η Ιντερ είχε επικρατήσει 3-2, ενώ στον αγώνα του κυπέλου η Μίλαν ήταν η μεγάλη νικήτρια με 1-0 στην παράταση.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις