Ντέρμπι Ντ' Ιτάλια έχει απόψε το μενού!


Ίσως η κορυφαία κόντρα στην Ιταλία. Η Ίντερ μετά από ενάμισι χρόνο απολαμβάνει το ''νέκταρ'' της κορυφής με 39 βαθμούς τη στιγμή που οι πρωταθλητές βρίσκονται στο -2. Όλοι συντονισμένοι λοιπόν στις 21:45 στο ματς του Allianz Stadium, για να δούμε τι συγκινήσεις μας κρύβει αυτή η τιτανομαχία!

Η ομάδα του Σπαλέττι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα υπερκερνώντας έστω και δύσκολα τους αντιπάλους της. Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα πέτυχε σχεδόν μισή ντουζίνα γκολ (5) στον εντός έδρας αγώνα με την Κιέβο με τον Πέρισιτς να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Ικάρντι να σημειώνει άλλα 2 φτάνοντας τα 16 στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη οι ''μπιανκονέρι'' προέρχονται από την τεράστια εκτός έδρας νίκη στη Νάπολι με 0-1 και την πλησίασαν στον ένα πόντο. Στο ντέρμπι κόντρα στους ''νερατζούρι'' θα έχουν την ευκαιρία να πατήσουν, έστω και προσωρινά, την κορυφή με πιθανό ''τρίποντο''. Μάλιστα, η ομάδα του Αλέγκρι ''κλείδωσε'' μεσοβδόμαδα και την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ με το διπλό που πέτυχε στο Καραισκάκη.

Η Ίντερ δείχνει πιο ικανή από κάθε άλλη φορά για να αποσπάσει κάτι θετικό στο Τορίνο. Η Γιουβέντους από την αντίπερα όχθη είναι το φαβορί του ματς, λόγω και της έδρας. Πάντως προμηνύεται ένα καλό παιχνίδι και όλοι οι ιταλόφιλοι οφείλετε να μείνετε συντονισμένοι στην Serie A Greek Supporters για συνεχή ενημέρωση από το τι θα συμβεί στο Allianz Stadium!


Σπύρος Καραμέτος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις