Kάντε το για τον Τζίτζι!



Η Γιουβέντους σήμερα το βράδυ στις 21:45 στο τελικό του Champions League θα δώσει μία μάχη απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης στο ''Millennium'' του Κάρντιφ και δεν θα τα παρατήσει αν δεν βγεί νικήτρια.

Η Γιουβέντους (των 9 τελικών στην διοργάνωση) των 2 -μέχρι τώρα- κατακτήσεων  θα αντιμετωπίσει τον πολυνίκη του θεσμού,Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει 11 (14 τελικούς).

Η ομάδα του Αλέγκρι θα ''πολεμήσει'' στην αρένα του Κάρντιφ και οι ''πολεμιστές'' με τα ασπρόμαυρα θα χύσουν ιδρώτα και αίμα για να τα καταφλερουν(όπως μας έχουν συνηθίσει άλλωστε).

Φωτογραφία του χρήστη Juventus.

Απόψε,όμως δεν θα φτάσει μόνο αυτό,θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω απ'ότι δίνουν σ΄΄ολα τους τα παιχνίδια για να πανηγυρίσουν το 3ο τους Chiampions Leafue.

Επίσης θα πρέπει να παίξόυν και για τον αρχηγό τους,τον Τζίτζι Μπουφόν ,που πιθανόν να είναι η τελευταία φορά που θα αγωνιστεί σε τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, (του χρόνου έχει δηλώσει οτί σταματάει) μέχρι την επόμενη...
Πόιος ξέρει ίσως του δωθεί και του χρόνου η ευκαιρία !

Ο Τζίτζι Μπουφόν στην καριέρα του έχει σηκώσει με την Πάρμα 1 Uefa με την Γιουβέντους 8 πρωταθλήματα Ιταλίας,4 κύπελλα Ιταλίας και 6 Σούπερ Κάπ Ιταλία,με την Εθνική Ιταλίας1 Μουντιάλ και τώρα θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του γισ νσ κστακτήση το 1ο Champions League.

Κάντε το για την Γιουβέντους και στον κόσμο της
Κάντε το για τον Τζίτζι.
Κάντε το γιά σας.

Πάμε μωρή ΟΜΑΔAΡΑ,Πάμε μωρή ΓΙΟΥΒΕΝΤΑΡΑ

Φωτογραφία του χρήστη UEFA Champions League.

ITS TIME FOR (THIRD) CHAMPIONS LEAGUE
ITS TIME FOR FINAL
ITS TIME FOR JUVE
ITA TIME FOR GIGI BUFFON
FINO ALLA FINE FORZAAA JUVEE.

Πέτρος Νικολακόπουλος
Serie A Greek Supporters.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις